Groep zwemmende mensen die meedoen aan de Sportweek

Breinfestijn Informatiemarkt

Landstede MBO - Westeinde 33 - Harderwijk - 16:00 - 20:00 uur

De Hersenletselweek wordt toepasselijk ingeluid met een ‘Breinfestijn informatiemarkt’ op 28 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur bij Landstede MBO. Diverse zorg- en welzijnsaanbieders staan klaar om je vragen te beantwoorden over hulp- en ondersteuningsmogelijkheden in Harderwijk op het gebied van Hersenletsel, met een breed scala aan informatiekramen, workshops en presentaties.

Hersenletsel heeft impact op alle aspecten van je leven. De gevolgen ervan zijn vaak divers voor anderen onzichtbaar, waardoor het lastig kan zijn om de juiste begeleiding te vinden. Waar kan je terecht met je vragen of voor hulp bij het leren omgaan met de gevolgen van je hersenletsel?
 
Als start van de Hersenletselweek Harderwijk organiseert InteraktContour in samenwerking met vijf andere partners het Breinfestijn. Het Breinfestijn is dé verzamelplaats voor hulp en ondersteuningsmogelijkheden in Harderwijk op het gebied van Hersenletsel, met een breed aanbod van informatiekramen, workshops en presentaties.
 
Op de informatiemarkt staan diverse zorg- en welzijnsaanbieders klaar om je vragen te beantwoorden.  Met onder andere  De Hersenstichting, MEE Veluwe, Stimenz, ZNWV, Zorgdat, De Klimop, InteraktContour, Fysiotherapie, CVA nazorg, Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl, Stichting NAH Gelderland, Westerbeek, Hersenz, Meerinzicht, Cultuurkust, Buurtzorg, Wijkvereniging en Cliëntondersteuning.
 
De Breinfestijn informatiemarkt wordt georganiseerd voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel en hun naasten. Wil jij meer te weten komen over hersenletsel en de ondersteuningsmogelijkheden? Je bent  van harte welkom!

Filter op

Resultaten

Een moment geduld...